We gaan er morgen een feest van maken!

Hallo iedereen,

Ik weet niet goed waar ik moet beginnen met deze blog. Ik ben zo ontzettend dankbaar en blij om te delen dat onze sponsorloop alle verwachtingen overtreft! We begonnen met een streefbedrag van € 1800,00 en dankzij jullie allemaal hebben we nu al € 5661,00 opgehaald! Dit is echt ongelooflijk en het laat zien hoe krachtig we samen zijn.

Enorme (media)aandacht

Verder heb ik nog meer goed nieuws: afgelopen zaterdag heb ik tijdens de sportmarkt op het Stadshart mijn verhaal mogen doen op het podium van BuentingSport en heel veel enthousiaste reacties gekregen. Daarnaast hebben zowel Amstelveenz als 1Amstelveen en zelfs NH Nieuws hele mooie en soms ook best wel heftige artikelen geschreven over mijn verhaal en natuurlijk over de sponsorloop. Dit betekent dat nog meer mensen over deze actie te weten zijn gekomen, en hopelijk motiveert dit nog meer mensen om mee te doen of te doneren. 

Vooruitzichten voor de sponsorloop

De weersvoorspellingen voor morgen zijn misschien nog een beetje wisselend, maar we laten ons daar niet door tegenhouden en gaan er een fantastisch feest van maken! Ik hoop dat iedereen zijn eigen zon een beetje meeneemt, dan kan het alleen maar gezellig worden. Ik ben er in ieder geval klaar voor om te zorgen voor een dag vol energie en positieve vibes. Voor iedereen die zich al heeft aangemeld om mee te lopen: jullie zijn geweldig! En als je nog twijfelt: er is nog steeds tijd om je aan te melden en samen met ons een verschil te maken.

Dankjewel!

Nogmaals, heel erg bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen. Elke bijdrage helpt ons om het belangrijke werk van de Hersenstichting te ondersteunen. Laten we samen blijven zorgen voor meer bewustzijn en steun voor iedereen die getroffen is door hersenaandoeningen.

Ik zie jullie allemaal morgen!

Maurits

Jouw impact

Dankzij jouw toewijding zorg je ervoor dat we dit kunnen verwezenlijken..

Hersenaandoeningen voorkomen

Een gezonde leefstijl kan het risico op een hersenaandoening verkleinen en de gevolgen van veroudering en hersenziektes uitstellen. Daarom zet de Hersenstichting in op gedrag dat de hersengezondheid ten goede komt. Van slaap tot voeding en beweging.

Hersenaandoeningen beter behandelen

De Hersenstichting maakt door financiering en nauwe samenwerkingen belangrijke onderzoeken en innovaties mogelijk. Zo kunnen er meer behandelingen komen die hersenaandoeningen genezen, stoppen, vertragen of de kwaliteit van leven van mensen verbeteren.

Mensen met hersenaandoening helpen meedoen in de maatschappij

Iedereen met een hersenaandoening verdient een kans om het beste uit zijn leven te halen. Daarom werken wij aan een aangepast aanbod voor werk, bewegen en vrije tijd zodat mensen daadwerkelijk mee kunnen doen

Lees meer